Комбинирайте и съчетавайте

Интуитивно сглобяване
без инструменти

Сглобяването на конструкциите Modulate™ не изисква никакви инструменти. Всяка секция е обозначена с номер и цветен код за по-лесно сглобяване чрез пружинен бутон. След като конструкцията е сглобена, краката Twist & Lock могат да бъдат монтирани на място чрез завъртане на една четвърт оборот за идеално стабилна свободно стояща рамка. Добавете отпечатаното пано от стреч плат, проектирано да пасва перфектно на рамката.

Как да монтирате Twist & Lock петите ?

Modulate™ разполага с иновативна система за монтаж на петите, без да се налага да използвате каквито и да е инструменти. Със системата Twist & Lock просто поставете петата под конструкцията, завъртете и заключете! Тази система спестява време при инсталиране на вашите Modulate™  конструкции.

MagLink: просто и бързо за различни конфигурации

Бъдете креативни с комбиниране на различните размери и форми на рамките Modulate™.  Благодарение на иновативната MagLink магнитна система, вградена в конструкцията, можете да свържете отделните модули, като просто ги докоснете един до друг.

360° MagLink система. Всяка конструкция включва 4 магнита, които ви позволяват да свържете отделните модули заедно без нужда от допълнителни конектори и  инструменти.

Конструкции с промяна на размерите

За да добавите по-голяма гъвкавост към вашите Modulate™ конструкции, можете да добавите 400 мм тръбен удължител, което ви позволява да променяте височината на рамката от 2000 мм до 2400 мм. С лесен монтаж между две секции, това разширение ви позволява да използвате една и съща рамка с две различни височини.


Всички модели можете да намерите в нашия електронен магазин

Комбинирайте и съчетавайте 

Modulate™ предлага иновативни решения за оформление на рекламни площи и усилва въздействието на вашето рекламно послание отпечатано на стреч плат. 

Изберете вашите рамки Modulate™  от формите и размерите които се предлагат. Свържете ги чрез вградените магнити под произволен ъгъл с помощта на изключителната система MagLink

Можете да използвате различните модули, за да създавате нови конфигурации или да ги променяте, за да отговарят на вашите нужди. 

Можете да промените обикновена стена за снимки в изложбения щанд само за няколко минути!